Смажені мідії
- Мідії (у раковинах) 350 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 30 г
- Петрушка 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
Мідії промити під проточною водою. Відкриті та пошкоджені раковини краще викинути.
У великій каструлі довести до кипіння воду. Мідії покласти у каструлю, накрити кришкою і варити 5-6 хвилин.
Готові мідії (вони повинні відкритися) вибрати шумівкою. Вийняти з раковин і прибрати водорості.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити на вершковому маслі.
Додати мідії, смажити 5 хвилин, помішуючи, щоб мідії просочилися маслом.
Готові мідії посипати петрушкою і подати до столу.
Мюзикл Баллада о маленьком сердце - рецепти до нового року.
Рецепт салат охотничийРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат з корейською морквою крабових паличокМясных, фруктовых и экзотических салатов
Блюда - Серий: 226 - кулинария блюда из печени. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты салатов с языком с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter