Смажені курячі стегенця із горіхами
643
інгредієнти:
- Крихта білого хліба (батона) 100 г
- Мигдаль (смажений) 2 ст.л.
- Шавлія сушена 0.5 ч.л.
- Кмин сушений 2 ч.л.
- Лимон (цедра і сік) 1 шт.
- Жовток 1 шт.
- Стегно куряче 4 шт.
Стегенця звільнити від кістки, посолити, поперчити.
Батон або хліб подрібнити у крихту.
Порубати мигдаль.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці.
Змішати крихти + мигдаль + цедру + шавлію + кмин.
Розтерти варений жовток із лимонним соком. Ввести цю суміш у крихти і розмішати.
Нещільно нафарширувати стегенця, надати їм форму. Укласти у невелику форму для запікання. Запікати у духовці при температурі 190 градусів 40 хв (до готовності).
Нарізати товстими скибочками й укласти на "подушці" із овочів.
Кулинарные рецепты в пост. Постная кухня рецепт пост.
Кулинарные блюда для худеющих - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі