Смажені карасі із хрусткою скоринкою
1117
інгредієнти:
- Карась
- Сіль
- Паприка солодка в порошку
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
Рибу почистити, випатрати, помити. Гарно обваляти в борошні змішаним із паприкою. У сковороді з антипригарним покриттям розігріти олію, викласти підготовлених карасів, посолити. Смажити спочатку на сильному вогні (близько 2 хвилин), потім вогонь зменшити. Коли перевернути рибу на іншу сторону, знову збільшити вогонь (2 хв), знову зменшити, посолити і смажити до готовності.
www.recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Про Пост,внизу есть ссылка на рецепты тут
recepti.biz.ua салат рецепты фото
www.recepti.biz.ua рецепты салатов из морепродуктов
Рецепты даши малаховойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі