Смажені баклажанчики
- Баклажан 1 шт.
- Морква 300 г
- Цибуля зелена
- Олія рослинна
- Сіль
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Моркву очистити, натерти на крупній тертці, баклажани нарізати упоперек кільцями товщиною 0,5 см, цибулю подрібнити.
Розігріти сковороду, додати трохи олії, обсмажити терту моркву 2-3 хвилини, посолити і поперчити, в кінці додати цибулю, перемішати, відставити в сторону.
В поліетиленовий мішечок покласти нарізані баклажани, насипати трохи борошна і солі. Якщо мішок великий, можна відразу все покласти, якщо невеликий - частинами. Защемити пакет зверху пальцями і потрусити мішечок туди-сюди півхвилини.
Кожну шайбочку обмочити у збитому яйці і обсмажити з двох сторін на розігрітій олії.
Часник розчавити, змішати з майонезом, змастити кожен шматочок баклажана цією сумішшю, зверху одну ложечку моркви.
Скласти кожен кружечок пополам і викласти на тарілку. Можна посипати зверху свіжою петрушкою.
recepti.biz.uaПшеничная и ржаная
Салат з рибою на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.ua салаты с Курицей рецепты
Рецепты салатов с морепродуктами здесь
Кондитерские формы: кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Фирменный магазин Redmond - мастер шеф рецепты. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter