Смажена яловичина
- Яловичина
- Олія оливкова
- Спеції (до м´яса)
- Сік лимонний
- Мед
Відібрати для смаження рівні шматки. Якщо шматки нерівні, перев'язати їх шпагатом, щоб забезпечити рівномірне обсмажування.
Можна замаринувати м'ясо для м'якості у суміші оливкової олії, спецій та лимонного соку або використати будь-який інший маринад.
Товщина шматків не повинна перевищувати 5 см.
Розігріти піч.
Ще раз добре змастити шматок олією. Щоб отримати рум'яну скоринку, змастити м'ясо медом. Поставити решітку на скляний лоток і покласти на неї яловичину.
Помістити у піч. Перевертати м'ясо у процесі приготування не потрібно. Після закінчення приготування дати м'ясові постояти 10-15 хвилин у теплому місці.
рецепт приготовления шоколадного пудинга
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты Приготовления - салат из ананаса рецепт.
Рецепты юлии высоцкой выпечка хлебаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter