Смажена яловичина

ДРУГІ СТРАВИ
584 Смажена яловичина
Фото - Смажена яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина
  • Олія оливкова
  • Спеції (до м´яса)
  • Сік лимонний
  • Мед

Відібрати для смаження рівні шматки. Якщо шматки нерівні, перев'язати їх шпагатом, щоб забезпечити рівномірне обсмажування.

Можна замаринувати м'ясо для м'якості у суміші оливкової олії, спецій та лимонного соку або використати будь-який інший маринад.

Товщина шматків не повинна перевищувати 5 см.

Розігріти піч.

Ще раз добре змастити шматок олією. Щоб отримати рум'яну скоринку, змастити м'ясо медом. Поставити решітку на скляний лоток і покласти на неї яловичину.

Помістити у піч. Перевертати м'ясо у процесі приготування не потрібно. Після закінчення приготування дати м'ясові постояти 10-15 хвилин у теплому місці.

 

рецепт приготовления шоколадного пудинга

ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты Приготовления - салат из ананаса рецепт.

Рецепты юлии высоцкой выпечка хлебаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter