Смажена свинина з курагою
- Свинина 1 кг
- Курага 150 г
- Вино біле сухе
- Спеції
- Імбир
Замочити курагу у сухому білому вині на 3 години.
У шматку м'яса зробити надрізи для начинки. Треба зробити розріз - тупий кут. Найчастіше зробити два таких розрізи у шматку.
Натерти м'ясо сіллю і спеціями, покласти курагу.
Насипати імбир.
Шматок зв'язати. Добре залишити на шматку тонкий шар сала, якщо є можливість, якщо немає - прив'язати його. В ідеалі - прив'язують шматок шкіри. На цей шар сала покласти свинину.
Поставити у максимально нагріту духовку хвилин на 10. Через 10 хвилин зменшити вогонь до 170 градусів і смажити хвилин 40-50. Через 20 хвилин полити шматок виділеними соками. Потрібно, щоб сік, який виділяється при проколюванні шматка, був прозорим, а не рожевим.
Коли м'ясо готове на 3/4, треба дістати деко з духовки, прибрати ненадовго шматок м'яса у бік, видалити витоплений жир по можливості, влити туди склянку вина (або води з лимонним-апельсиновим соком). Глазурувати вміст на вогні (перемішати все що на жаровні лопаткою). Повернути м'ясо у жаровню - і в духовку, тепер ще частіше поливати глазур'ю.
Банош рецепт с фото на молокеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салаты на праздничный стол с фото: салати з крабовими паличками рецепти.
Рецепт торт наполеон домашний со сгущенкойКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter