Смажена рибка Тілапія
676
інгредієнти:
- Тілапія 2 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Приправa (для риби) 3 ч.л.
- Олія рослинна 5 ст.л.
- Спеції (сіль, білий перець)
- Лимон
- Кріп (зелень)
Рибу почистити.
На рибі зробити насічки.
Зсередини і зовні натерти лимоном, посолити і поперчити, посипати приправою для риби.
У тарілку насипати борошно, додати сіль, перець і приправи.
Все перемішати. Рибу обваляти у борошні.
Поставити сковороду на вогонь і додати олію й обсмажити тілапію із двох сторін до золотистого кольору.
Подавати тілапію із картоплею, запеченою у печі із вершковим маслом та свіжими овочами і лимоном.
Рецепты с фото: салаты праздничные рецепты с фото.
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі