Смажена рибка

ДРУГІ СТРАВИ
590 Смажена рибка
Фото - Смажена рибка
інгредієнти:
  • Риба 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Соус соєвий
  • Часник 5 зуб.
  • Перець чилі 0.5 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Олія рослинна
  • Перець чорний мелений

Рибку очистити, випатрати, промити і, не відрізаючи голів і хвостів, скласти у глибоку миску. У мисці повинно бути мало вологи, посипати рибу тонкими кільцями цибулі. Потім полити соєвим соусом і поперчити чорним перцем. Усе добре перемішати, накрити кришкою і відставити у сторону на 20 хвилин, щоб промаринувалася.

П'ять зубчиків часнику, половинку пекучого перцю, один великий помідор і півпучка свіжої петрушки помістити у кухонний комбайн, добре змолоти і приправити сіллю.

Розігріти сковороду і влити олії так, щоб вона заповнила як мінімум півсковороди по висоті. На сильному вогні гарно прогріти олію і зменшити вогонь до середнього.

Дочекавшись, коли олія розігріється, узяти кожну рибку окремо і, очистивши її від цибулі, покласти на сковороду. Зачекати, коли риб'ячий бік, повернений до дна сковороди, просмажиться до світло-коричневого відтінку і тільки тоді, підчепивши її двома виделочками, перевернути. Підсмажену рибку підняти виделочками над сковородою, дати стекти олії і перекласти на окремо підготовлену тарілку.

 

Рецепты украшения для тортовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Салати з моцарелою рецепт з фотосалати з моцарелою

Салат з рибою на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат с Курицей без майонеза рецептыРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Торты без выпечки. Приготовление тортов без выпечки.

Рецепты для пароварки, вкусно: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.

Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты. Как приготовить летний салат.

http://recepti.biz.ua Пошаговый фото рецепт Пирога

recepti.biz Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter