Смажена рибка
- Риба (морський язик) 1 кг
- Кунжут (насіння) 1 упак.
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Пластівці вівсяні 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Перець чорний
- Олія рослинна
- Лимон
- Сіль
Рибку вимити і залити маринадом. Для маринаду: злегка збити яйце, додати кілька крапель лимона, сіль, перець та олію.
У блендер насипати вівсяні пластівці, залишки панірувальних сухарів, пакет кунжуту і 1 чайну ложку борошна. Збити.
Обваляти рибку у паніровці і смажити в олії із одного боку до скориночки.
Перевернути рибку на інший бік і смажити під кришкою, теж до скориночки.
На гарнір приготувати салатик із пекінської капусти, зеленої цибулі і яблука, заправити майонезом.
Картошка В Мультиварке Рецепты: кулинарные сайты с рецептами и фото.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Рецепт кекс столичныйРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торты из печенья без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты. Потрясающе вкусный салат.
Любите жареную курочку: как правильно приготовить соус бешамель. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты пасхи. Рецепт творожной пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter