Смажена риба по-мадейранськи
- Філе риби 4 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимонний 2 ч.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно пшеничне
- Сухарі панірувальні
- Олія оливкова
- Банан 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цукор-пісок 1 ч.л.
Для маринаду змішати лимонний сік, сіль, перець і роздавлений часник.
Кожен шматочок риби добре обваляти в цій суміші і залишити на 15 хвилин.
Очистити і зварити в солоній воді картоплю для гарніру.
Приготувати 3 ємності - борошно, збиті яйця, панірувальні сухарі.
Кожен шматок риби обваляти в борошні, потім у яйцях і в сухарях.
Обсмажити в оливковій олії по 3-4 хвилини з кожного боку. Викласти на тарілку.
У цій же олії обсмажити четвертинки бананів, по 2-3 хвилинки з кожного боку. Викласти до риби.
Потім обсмажити нарізану брусками і підсолену моркву, хвилин 7-8, посипати її цукром і дати закарамелізуватися. Морква має залишитися хрусткою. Додати до риби.
Так само можна обсмажити ще стручки цукрового горошку і додати до гарніру.
Злити картоплю, обсушити, викласти до риби і все полити залишеною після смаження олією.
Подати відразу на стіл.
Банош рецепт готовим домаКулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua мясной салат со взбитыми сливками
ТутБлюда В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты с фото: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter