Смажена-риба-по-бомбейськи
- Риба (філе скумбрії, тілапії) 1 кг
- Лимон (сік) 3 шт.
- Імбирно-часникова паста 1 ст.л.
- Соус чилі 2 ч.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Барвник (помаранчевий, куркума) 0.125 ч.л.
- Борошно (з гороху нут) 1 скл.
Рибу нарізати.
Імбирно-часникову пасту замінити на свіжий імбир, натертий на тертці, і часник подрібнений.
Змішати у мисці часник, імбир, сіль, лимонний сік, соус.
Додати барвник (можна куркуму), перець червоний і яйце.
Додати рибні філе і перемішати.
Замаринувати філе риби в цій суміші, залишити на ніч у холодильнику.
Смажити на наступний день.
Якщо немає борошна з нуту, можна зробити, подрібнивши сухий горох нут в процесорі, блендері або кавомолці.
Нагріти олію на сковороді. Рибні філе вмочити в борошно з нуту.
Обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.
Викласти на паперовий рушник.
Всипати у соус, що залишився, борошно, додати води, куркуму і 1 ст. л. олії, вилити в пательню, варити до загустіння соусу.
Рибу подавати зі скибочками лимона або облити зверху вичавленим лимоном.
Представление Курица - рецепт салата курица в перьях. Рецепты для пекарни.
Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления
http://recepti.biz.ua салаты из Рыбной консервы
Легкие рецепты приготовления блюд. Кулинарные рецепты блюд из легкого.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter