Смажена-риба-по-бомбейськи

ДРУГІ СТРАВИ
705 Смажена-риба-по-бомбейськи
Фото - Смажена-риба-по-бомбейськи
інгредієнти:
  • Риба (філе скумбрії, тілапії) 1 кг
  • Лимон (сік) 3 шт.
  • Імбирно-часникова паста 1 ст.л.
  • Соус чилі 2 ч.л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Барвник (помаранчевий, куркума) 0.125 ч.л.
  • Борошно (з гороху нут) 1 скл.

Жаренаярибапо-бомбейськи інгредієнти Рибу нарізати.

Жаренаярибапо-бомбейськиІмбирно-часникову пасту замінити на свіжий імбир, натертий на тертці, і часник подрібнений.

фото Жаренаярибапо-бомбейськи Змішати у мисці часник, імбир, сіль, лимонний сік, соус.

Жаренаярибапо-бомбейськи РибаДодати барвник (можна куркуму), перець червоний і яйце.

Жаренаярибапо-бомбейськи Лимон Додати рибні філе і перемішати.

Замаринувати філе риби в цій суміші, залишити на ніч у холодильнику.

Смажити на наступний день.

Жаренаярибапо-бомбейськи імбирно-часникова паста Якщо немає борошна з нуту, можна зробити, подрібнивши сухий горох нут в процесорі, блендері або кавомолці.

Жаренаярибапо-бомбейськи Чилі соус Нагріти олію на сковороді. Рибні філе вмочити в борошно з нуту.

Жаренаярибапо-бомбейськи Яйце куряче Обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.

Викласти на паперовий рушник.

Жаренаярибапо-бомбейськи Фарба харчова

Жаренаярибапо-бомбейськи Борошно Всипати у соус, що залишився, борошно, додати води, куркуму і 1 ст. л. олії, вилити в пательню, варити до загустіння соусу. 

Рибу подавати зі скибочками лимона або облити зверху вичавленим лимоном.

 

 

 

 

Представление Курица - рецепт салата курица в перьях. Рецепты для пекарни.

Кулинарные рецепты праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления

http://recepti.biz.ua салаты из Рыбной консервы

Легкие рецепты приготовления блюд. Кулинарные рецепты блюд из легкого.

Как приготовить летний салат: рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter