Смажена риба під соусом
- Риба
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Борошно 1 скл.
- Сметана (йогурт) 150 г
- Зелень (кріп, петрушка)
- Сіль
- Сік лимона
Стейки риби посолити, поперчити, скропити лимонним соком і залишити на час приготування соусу.
Перець дрібно порізати і обсмажити в олії на середньому вогні до м'якості. Коли перець почне рум'янитися, додати ложку борошна і пасерувати борошно з перцем хвилин п'ять. Потім обережно додати сметану (йогурт, можна суміш йогурту та сметани). Вводити сметану треба обережно, щоб не вийшли грудочки, вогонь треба зробити маленький. Коли вся сметана поміщена, можна додати трохи вогонь і весь час помішувати ще хвилин 10. Солити треба обережно, тому що перець дає особливий смак, через який буває важко визначити достатньо солі чи ні. Додати щедру жменю зелені, ще раз прогріти, і соус готовий. У кінці можна додати щіпку тертого сиру Пармезан.
Рибу вмочити в збите яйце, потім в сухарі і обсмажити в рослинній олії. Подавати смажену рибу з соусом і білим вином.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Вкусные рецепты блюд из яблок - печень с яблоками рецепт.
Французские салаты рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Закупка-продажа сельхозпродукции - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Рецепт торт медовик www.recepti.biz.ua
recepti.biz.ua пирог со шпинатом и щавелем
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter