Смажена риба під маринадом

ДРУГІ СТРАВИ
789 Смажена риба під маринадом
Фото - Смажена риба під маринадом
інгредієнти:
  • Філе риби (тріска, пікша) 300 г
  • Борошно
  • Олія рослинна
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Петрушка (корінь) 100 г
  • Томат-пюре (томатна паста чи томати у власному соку) 1.5 ст.л.
  • Оцет (3%-ний) 0.5 ст.л.
  • Бульйон рибний (вода) 100 г
  • Сіль і цукор

Рибу обробити на філе без шкіри та кісток.

Шматки філе обваляти у борошні і смажити на олії.

Для маринаду очищені овочі нарізати соломкою (моркву, цибулю, петрушку) і обсмажити на олії.

Потім додати томат-пюре і далі смажити 7-10 хвилин, додати рибний бульйон або воду, оцет, перець чорний горошком, можна додати гвоздику і корицю, кип'ятити на слабкому вогні 15-20 хвилин. Наприкінці варіння додати лавровий лист, сіль і цукор.

Смажену рибу укласти на тарілку і залити маринадом.

Перед подачею на стіл поряд з рибою покласти нашатковану зелену цибулю і зелень петрушки.


Вкусные Рецепты В Мультиварке: вкусные торты на день рождения рецепты.

Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.

Готовим со вкусом: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.

recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter