Смажена риба під маринадом
- Філе риби (тріска, пікша) 300 г
- Борошно
- Олія рослинна
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Петрушка (корінь) 100 г
- Томат-пюре (томатна паста чи томати у власному соку) 1.5 ст.л.
- Оцет (3%-ний) 0.5 ст.л.
- Бульйон рибний (вода) 100 г
- Сіль і цукор
Рибу обробити на філе без шкіри та кісток.
Шматки філе обваляти у борошні і смажити на олії.
Для маринаду очищені овочі нарізати соломкою (моркву, цибулю, петрушку) і обсмажити на олії.
Потім додати томат-пюре і далі смажити 7-10 хвилин, додати рибний бульйон або воду, оцет, перець чорний горошком, можна додати гвоздику і корицю, кип'ятити на слабкому вогні 15-20 хвилин. Наприкінці варіння додати лавровий лист, сіль і цукор.
Смажену рибу укласти на тарілку і залити маринадом.
Перед подачею на стіл поряд з рибою покласти нашатковану зелену цибулю і зелень петрушки.
Вкусные Рецепты В Мультиварке: вкусные торты на день рождения рецепты.
Продукты в магазине Утконос - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом: рецепты салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter