Смажена риба під майонезом
760
інгредієнти:
- Риба свіжа
- Спеції
- Яйце куряче
- Цибуля ріпчаста
- Майонез
М'ясисту велику рибу (сазан, лящ, щука) випатрати, вимити, розрізати на середні шматки. У миску розбити яйце, посолити, перемішати. Умочити шматки риби в яйце, викласти на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Смажити. Очистити, помити й нарізати цибулю великими товстими (4-5 мм завтовшки) кільцями. Перевернути рибу в сковороді, покласти на неї цибулю, зверху полити майонезом. Поставити в розігріту (180-200 градусів) духовку на 20-25 хв.
Готовим со вкусом - кулинарные рецепты первые блюда. Мультиварка Philips.
Французская кухня рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі