Смажена риба під майонезом

ДРУГІ СТРАВИ
760 Смажена риба під майонезом
Фото - Смажена риба під майонезом
інгредієнти:
  • Риба свіжа
  • Спеції
  • Яйце куряче
  • Цибуля ріпчаста
  • Майонез

М'ясисту велику рибу (сазан, лящ, щука) випатрати, вимити, розрізати на середні шматки. У миску розбити яйце, посолити, перемішати. Умочити шматки риби в яйце, викласти на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Смажити. Очистити, помити й нарізати цибулю великими товстими (4-5 мм завтовшки) кільцями. Перевернути рибу в сковороді, покласти на неї цибулю, зверху полити майонезом. Поставити в розігріту (180-200 градусів) духовку на 20-25 хв.

Готовим со вкусом - кулинарные рецепты первые блюда. Мультиварка Philips.

Французская кухня рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter