Смажена риба із буряком
- Риба (свіжа, філе пангасіуса) 800 г
- Буряк 2 шт.
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Соус (краснодарський) 6 ст.л.
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Помити та очистити овочі. Нарізати буряк і моркву великими брусками. Викласти на сковороду з розігрітою олією. Обсмажити.
Рибу нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити. Обвалявши в борошні, обсмажити на іншій сковороді.
Цибулю нарізати великими півкільцями і додати до овочів, все злегка посолити і поперчити. Коли засмажка практично готова, додати «Краснодарський соус», протушкувати пару хвилинок і відключити вогонь.
У сотейник або каструльку викласти на дно частину овочевої засмажки, зверху - шматочки риби, потім - знову овочі і т. д. Верхній шар повинен бути овочевим.
Далі може бути 2 способи. Або поставити каструльку на вогонь на 5-10 хвилин. Або просто накрити каструлю кришкою і, не ставлячи на вогонь, дати рибі просочитися овочами.
Салат кучками с сухариками и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепт хлеба.
Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter