Смажена риба із буряком

ДРУГІ СТРАВИ
1101 Смажена риба із буряком
Фото - Смажена риба із буряком
інгредієнти:
  • Риба (свіжа, філе пангасіуса) 800 г
  • Буряк 2 шт.
  • Морква 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Соус (краснодарський) 6 ст.л.
  • Борошно
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Помити та очистити овочі. Нарізати буряк і моркву великими брусками. Викласти на сковороду з розігрітою олією. Обсмажити.

Рибу нарізати на порційні шматки, посолити, поперчити. Обвалявши в борошні, обсмажити на іншій сковороді.

Цибулю нарізати великими півкільцями і додати до овочів, все злегка посолити і поперчити. Коли засмажка практично готова, додати «Краснодарський соус», протушкувати пару хвилинок і відключити вогонь.

У сотейник або каструльку викласти на дно частину овочевої засмажки, зверху - шматочки риби, потім - знову овочі і т. д. Верхній шар повинен бути овочевим.

Далі може бути 2 способи. Або поставити каструльку на вогонь на 5-10 хвилин. Або просто накрити каструлю кришкою і, не ставлячи на вогонь, дати рибі просочитися овочами.

Салат кучками с сухариками и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепт хлеба.

Рецепты новогодних блюдКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

http://recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter