Смажена риба
- Риба (сайда) 500 г
- Приправа (суміш трав: орегано, базилік, розмарин, чебрець) 0.5 ст.л.
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Цибуля порей (ріпчаста)
- Олія рослинна
- Вино біле сухе 2 ст.л.
Розморозити рибу, порізати на шматки, засипати сумішшю сухих трав, посолити, збризнути лимонним соком, перемішати.
Цибулю порізати кільцями.
Рибу обваляти в сухарях.
Обсмажити з обох сторін. Між рибними шматочками укинути цибулю. Обсмажені шматки скласти у сковороді один на одного, на вільне місце - нові шматки і ще підкинути цибулю.
Коли вся риба буде обсмажена, влити у сковороду вино, закрити кришкою і вимкнути плиту.
Коли на сковороді перестане "шкварчати", можна відкрити кришку і подати на стіл.
Куриный рулет в лаваше recepti.biz.ua
Потрясающе вкусный салат - салат с жареными грибами.
Салаты с ананасом: мясные салаты с ананасом.
Рецепты салатов фото. Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото.
Майонез за 1 минуту блендеромПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter