Смажена печіночка із апельсиновим соусом
- Печінка яловича 500 г
- Гірчиця 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Імбир (мелений)
- Апельсин 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове 50 г
Очистити від плівок і проток печінку, нарізати на скибочки товщиною близько 1 см, відбити через плівку і змастити гірчицею із двох сторін.
Запанірувати у борошні.
Обсмажити (по парі хвилин із кожної сторони) на олії до утворення світло-коричневої скоринки. Смажити на сильному вогні.
Посипати сіллю, перцем, імбиром і смажити ще кілька хвилин на слабкому вогні. Готову печінку перекласти в іншу посудину.
У сковороду, де смажилася печінка, додати півсклянки води, перемішати олію із водою і все процідити.
Додати в отриману рідину вершкове масло.
Апельсини очистити. Із одного додати сік, інший розрізати гострим ножем на тонкі скибочки.
У рідину від смаження додати апельсиновий сік.
Додати вино, поставити на вогонь, нагріти.
Коли соус майже закипить, додати 1-2 ст. л. борошна, дати загуснути і зняти з вогню.
Готову печінку викласти на тарілку, залити соусом і прикрасити часточками апельсина.
Готовим со вкусом: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Как приготовить летний салат: салат радичио рецепты.
Рулька юлия высоцкаяЮлия Тимошенко - персональный сайт. Биография Юлии Тимошенко
Вкусные рецепты для похудения: салаты вкусные рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Рецепты салатыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.
recepti.biz Русские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter