Смажена печінка з молодою картоплею
- Печінка
- Картопля (молода)
- Цибуля ріпчаста
- Олія рослинна
- Сіль
Із печінки видалити плівку і замочити в молоці на 2-3 години.
Нарізати на тонкі пластинки, не відбиваючи.
Цибулю нашаткувати тонкими півкільцями.
На добре розігріту з олією сковороду укласти пластинки печінки, посолити, підсмажити 1-2 хвилини і перевернути на іншу сторону. Зменшити вогонь.
Додати цибулю, посолити і, не перемішуючи, накрити кришкою. Тушкувати 10 хвилин.
Відварити в підсоленій воді молоду картоплю в мундирі.
Нарізати нетовстими кільцями.
Укласти на тарілку внахлест.
Зверху на картоплю викласти готову печінку з цибулею, полити соком, який утворився в процесі тушкування.
Оформити кружечками помідорів і часточками маринованих корнішонів.
recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии
Невероятно вкусные рецепты блюд: чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter