Смажена курка з Марракеша

ДРУГІ СТРАВИ
699 Смажена курка з Марракеша
Фото - Смажена курка з Марракеша
інгредієнти:
  • Курка 2 кг
  • Цибуля зелена (біла частина) 3 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Зелень петрушки 1 ст.л.
  • Зелень коріандру 1 ст.л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Паприка мелена 1 ч.л.
  • Кмин 1 ч.л.
  • Перець червоний гіркий 0.25 ч.л.
  • Масло вершкове 60 г

Смажена курка з Марракеша інгредієнти Зелень і спеції розім'яти в ступці, з'єднати з вершковим маслом.

Смажена курка з Марракеша Курку розрізати на 4 частини (якщо маленькі, то кожну на 2 частини).

фото Смажена курка з Марракеша Натерти шматки курей пастою і залишити на 1 годину.

Смажена курка з Марракеша Курка Смажити треба або на відкритому повітрі, на мангалі. Або на решітці в духовці. Знизу під гратами поставити посудину, в яку буде капати масло - цим маслом треба час від часу поливати курей.

Смажена курка з Марракеша Лук зелений Смажити хвилин 30, перевертати. 

 

Крем для торта - крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.

Салат с жареными грибами и кукурузой и сыромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.

рецепты крема для торта медовик

Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter