Смажена курка з Марракеша
- Курка 2 кг
- Цибуля зелена (біла частина) 3 шт.
- Часник 1 зуб.
- Зелень петрушки 1 ст.л.
- Зелень коріандру 1 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Кмин 1 ч.л.
- Перець червоний гіркий 0.25 ч.л.
- Масло вершкове 60 г
Зелень і спеції розім'яти в ступці, з'єднати з вершковим маслом.
Курку розрізати на 4 частини (якщо маленькі, то кожну на 2 частини).
Натерти шматки курей пастою і залишити на 1 годину.
Смажити треба або на відкритому повітрі, на мангалі. Або на решітці в духовці. Знизу під гратами поставити посудину, в яку буде капати масло - цим маслом треба час від часу поливати курей.
Смажити хвилин 30, перевертати.
Крем для торта - крем для торта из йогурта. Оригинальные Кремы.
Салат с жареными грибами и кукурузой и сыромИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Куриный шашлык, как в ресторане.
рецепты крема для торта медовик
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Мультиварка Philips - новые рецепты тортов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter