Смажена курка
- Філе куряче 600 г
- Вино сухе 100 мл
- Соєвий соус (японський) 100 мл
- Цукор 3 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Цибуля зелена
- Кунжут 1 ст.л.
- Імбир 1
- Часник 1 зуб.
У каструльці довести вино до кипіння, прокип'ятити пару хвилин, щоб алкоголь випарувався.
Додати соєвий соус і цукор, варити соус до легкого загустіння.
Розігріти олію у сковороді, обсмажити курку до готовності при постійному помішуванні протягом 6-8 хв. Видалити зайву рідину серветкою і виделкою.
Додати соус до курки, смажити на великому вогні до загустіння соусу та випаровування зайвої рідини, курка покриється рівномірно блискучим соусом.
У кінці смаження додати натертий корінь імбира і часник, перемішати.
Викласти курку на тарілку горою, посипати дрібно нарізаною цибулею і кунжутом.
Смачно з рисом і броколі або шпинатом.
Готовим со вкусом - рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат з ананасами та куркоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торта киевскийКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua кулинарные рецепты первые блюда из баранины
Салат мимоза сыр. Рецепт салата мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter