Смажена курка "600 років до нашої ери"
- Курка 1.5 кг
- Корінь імбиру
- Цибуля зелена
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно пшеничне 30 г
- Херес 2 ст.л.
- Олія
Злегка збити яйце, покласти дрібно порізану цибулю, натертий імбир, додати борошно, херес. Отримується рідке тісто.
Порізати курку (на 8 частин).
Занурити шматочки курки у тісто, вони покриваються тонким шаром - так і треба. Смажити у великій кількості олії (у фритюрниці) до рум'яного кольору, хвилин 5-8.
Зелену цибулю порізати на шматочки, розрізати уздовж, занурити у холодну воду, витерти серветкою і викласти цибулею тарілку.
Подавати гарячими.
Салат с грибами жаренымиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Овощные мясные салаты. Рецепты мясных слоенных салатов.
Очень вкусные кексы - кексы и маффины рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
recepti.biz.uaВ комплект входит кулинарная книга с оригинальными рецептами вкусных блюд
Мультиварка Philips: рецепты праздничных закусок с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сайт кулинарныйПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter