Смажена картопля з ковбасою
- Картопля (варена в мундирі) 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кабачок (цукіні) 400 г
- Перець солодкий червоний 2 шт.
- Петрушка 0.5 пуч.
- Ковбаса ("Лікарська") 300 г
Картоплю очистити від шкірки і нарізати кружечками.
Ріпчасту цибулю і часник очистити і порубати. Цукіні вимити, очистити і нарізати кружечками. Солодкий перець вимити, розрізати навпіл і, видаливши насіння і плодоніжки, нарізати соломкою. Петрушку вимити, обірвати листочки і крупно порубати. Ковбасу очистити від оболонки і нарізати великими кубиками.
У сковороді з антипригарним покриттям розігріти олію. Розкласти і обсмажити з двох сторін скибочки картоплі. Додати цибулю, часник, цукіні, солодкий перець і смажити близько 10 хвилин.
Час від часу обережно перевертати овочі кулінарною лопаткою. Посолити і поперчити. За 2 -3 хвилини до готовності викласти ковбасу і петрушку.
Перемішати і розкласти по тарілках.
Лазанья со шпинатом и рикоттой рецептлазанья со шпинатом
Салат с авокадо рецептыКулинарные рецепты
Французская кухня рецепты из мясаРецепты Для Мультиварки -Молоко -Пошагово -Творожить. Авторские рецепты
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Рецепт торта медовик www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter