Смажена черепаха
- Картопля (баклажани) 12 шт.
- Олія рослинна (вершкове масло) 80 г
- Сіль 3 ч.л.
- Сметана 250 г
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Цукровий пісок 2.5 ч.л.
- Зелень (кріп або петрушка) 1 пуч.
Промиту картоплю розрізаємо навпіл по довжині.
Нагріваємо духовку до 200-250°С.
Нагріте деко натираємо вершковим маслом, щоб рівень шару масла досягав 2 мм + солимо.
Поділену картоплю кладемо нарізаною частиною вниз на деко.
Залишаємо в духовці приблизно на 20-25 хвилин. Перевіряємо протикаючи на м'якість.
Соус: 250 г сметани, 1 ч. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю (мелений), 2,5 ч. л. цукру, трішки дрібно нарізаного кропу (коріандр або петрушка). Змішати ці інгредієнти до отримання єдиної маси. Подавати на стіл в окремій тарілці. Картоплю промокати у соусі і їсти.
Рецепты Холодных закусок и канапеБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт ужина на скорую руку из картофеляКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт царский салат с языком http://recepti.biz.ua
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог из тыквы. Пирог В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua сайты кулинарной тематики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter