"Смак осені"
- Свинина 150 г
- Картопля 150 г
- Часник 10 г
- Печериці 100 г
- Квасоля червона (консервована) 50 г
- Вершкове масло 30 г
- Бульйoн (вода) 50 мл
Нарізане брусочками м'ясо свинини обсмажити на вершковому маслі 2-3 хвилини, потім додати часник, обсмажити 1 хвилину і помістити вміст у горщик на дно.
Обсмажити нарізані часточками картоплини і печериці до злегка золотистого кольору і укласти шаром поверх м'яса.
Потім укласти квасолю.
Укласти зверху кілька скибочок обсмажених печериць, додати бульйон і поставити горщик, закритий кришкою, в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты: рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Салат из морепродуктов - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов. Салат морепродукты рецепт.
Торт грильяжный рошен составИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Вкусные рецепты для похудения - рецепты салатов с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter