Смак осені
- М'ясо (свинина) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лист лавровий 6 шт.
- Сіль, перець
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Кабачок 200 г
- Кавун (м'якоть) 600 мл
- Помідор 3 шт.
М'ясо нарізати кубиком (не крупно) і обсмажити злегка.
Цибулю дрібно порізати і додати до м'яса.
До обсмаженого м'яса додати нарізані кубиком кабачки і помідори, нарізані кільцями, кабачки поділити навпіл, половину до м'яса, а друга половина піде на заливку.
Все разом обсмажити 2-3 хвилини.
Заливка: із кавуна видалити кісточки і, порізавши шматочками, помістити в блендер, додати другу половину кабачків і збити все у блендері.
Обов'язково посолити і поперчити.
Викласти в горщики обсмажене м'ясо.
На м'ясо крупно нарізану моркву.
На моркву болгарський перець порізаний соломкою.
Залити горщики кавуново-кабачковою заливкою.
У кожен горщик додати олії і зубок часнику, порізаного пластинками.
Готувати у аерогрилі або духовці.
У духовці готувати при 200 градусах 40 хвилин.
В аерогрилі готувати 30 хв при 260 градусах.
recepti.biz Праздничный стол к Пасхе
Готовим со вкусом - вкусные рецепты с фото на пасху. Поможем выйти замуж в Германию.
Салаты из картошки скартинками. Салат из картошки.
www.recepti.biz.ua рецепты салат из редьки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт приготовления мяса дикого кабана.
recepti.biz.ua способы приготовления салата мимоза
Майонез домашнего приготовления www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter