Смачний швидкий обід
- Яловичина 300 г
- Гарбуз 250 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 6 шт.
- Борошно кукурудзяне (манка) 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Спеції
- Сметана 1 ст.л.
- Молоко 200 мл
- Сіль
М'ясо з однією цибулиною подрібнити у фарш, додати 150 г натертого на середній тертці гарбуза (сік видавити руками), кукурудзяне борошно (манку), яйце, сіль, спеції.
Фарш добре вимісити і збити кілька разів.
Картоплю і 100 г гарбуза нарізати тонкими пластинами, цибулину - півкільцями, посолити, перемішати і викласти у змащену олією форму для запікання. У склянці змішати томатну пасту зі сметаною і долити молоком до повної склянки, посолити і приправити спеціями.
Із фаршу зробити тефтелі, викласти їх на овочі і все залити приготовленим соусом. Відправити в духовку хвилин на 45-50, дивитися по готовності картоплі.
Кулинарные рецепты первые блюда из баранины здесь
Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой.
Рецепты юлии высоцкой крокембушРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Психолог лариса ренарИнформация о психологе
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.ua рейтинг кулинарных сайтов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter