Смачний кляр для відбивного м'яса
- М´ясо 400 г
- Сметана 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Вода тепла 0.5 скл.
![]()
М'ясо добре відбити, поперчити.
Змішати сметану, борошно, олію, гірчицю, сіль.
Добре розмішати.
Додати теплу воду (трохи більше половини склянки). Розмішати, щоб не було грудок. Додати сухарі. Перемішати.
Накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.
Потім кожен шматочок м'яса занурити у кляр і відразу ж викласти на сковороду у попередньо розігріту олію.
Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки.
Мебельная фабрика Стильные Кухни: украинская кухня доставка. Спецакция от легендарной доставки.
Конфеты карамель фото. Куплю жевательные конфеты леденцы карамель.
Как испечь дома хлеб на закваске: выпечка домашнего хлеба рецепты. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепты супов и бульонов с фото: рецепт борщ с буряком. Очень вкусные рецепты борща.
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Купить кондитерку - торт дитячий на день народження.
Рецепт крема для украшения торта. Кремы для украшения тортов.
Кулинария салат мимоза. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter