Смачні рeберця
- Ребро свиняче 1.5 кг
- Часник
- Цедра лимона
- Сік лимона
- Спеції
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп 1 пуч.
Ребра промити, обсушити і розділити.
Нарізати цибулю півкільцями, цедру соломкою.
Подрібнити часник (3 зубчики).
Нарізати кріп.
Стрілки часнику (4 шт.) нарізати по 7-8 см, залити окропом на 15 хвилин і злити.
Влити у реберця половину олії, додати сіль, спеції і залишити на 30 хвилин у теплі.
Обсмажити на сковороді ребра із двох сторін по 5 хвилин.
Перекласти ребра у тарілку.
У цю ж сковорідку влити олію, що залишилася, розігріти. Протягом 4 хвилин обсмажити цибулю і часник.
Додати зелень, цедру, перемішати.
Повернути ребра, перемішати.
Змішати майонез, кетчуп і сік лимона.
Залити цією сумішшю ребра.
Додати 1 склянку води, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 40 хвилин.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты для мультиварки, вкусно - салати до святкового столу. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты диетическиеРецепты На Пару В Мультиварке. Авторские рецепты
Домашний хлеб - рецепты. Домашний хлеб рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: тайская кухня рецепты салатов.
Мастер классы от шеф поваров рецепты блюд. Рецепты от шеф поваров мастер классы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter