Смачна підлива з опеньками
- Опеньки (заморожені) 300 г
- Перець болгарcький 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Вершки 1 упак.
- Спеції (сіль, базилік сушений, перець мелений)
- Олія рослинна
Цибулю нарізати півкільцями або четвертинками кілець, опеньки розморозити. Цибулю з опеньками обсмажити в невеликій кількості олії 5-7 хвилин.
2 помідори розрізати на четвертинки і потерти на крупній тертці прямо в сковорідку до цибулі з грибами, додати базилік і злегка підсолити. Накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні ще 5-7 хвилин.
2 болгарських перці (краще різного кольору) порізати на половинки довгими тонкими смужками.
Додати перець у засмажку, перемішати і трохи протушкувати, але недовго.
Перекласти вміст сковорідки в каструлю, залити вершками.
Підсолити, якщо потрібно, поперчити, перемішати, накрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин на маленькому вогні, часто помішуючи.
Салати до святкового столу 2016Столы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Рецепты на праздничный стол - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Рецепт салат из креветок и авокадоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Нужны Кулинария: кулинарный сайт.
Рецепт салат морепродуктов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter