Скумбрія, запечена у фользі
1303
інгредієнти:
- Скумбрія 4 шт.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Перець
Рибу розрізати уздовж черевця, очистити від нутрощів і добре промити.
Натерти сіллю і перцем, скропити соком лимона.
Черевце начинити гілочками кропу і петрушки.
Загорнути у фольгу і помістити в попередньо розігріту духовку.
Запікати при температурі 190 градусів 25-30 хвилин.
За бажанням зелень можна просто акуратно видалити з черевця.
Печеня по домашньомупеченя по домашньому
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты американской кухни с фото.
Мультиварка Philips - французские салаты рецепты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі