Скумбрія запечена
- Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
- Майонез 1 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сіль
- Фольга
- Зелень
Змішати 1 столову ложку майонезу і 1 столову ложку гірчиці.
Сирі тушки скумбрії помити, випатрати, натерти сіллю всередині і зовні, намазати сумішшю з майонезу і гірчиці також всередині і зовні.
Деко вистелити фольгою, рибу теж загорнути у фольгу так, щоб шов виявився зверху і помістити в розігріту духовку на середній вогонь на 40 хвилин.
Після 40 хвилин дістати деко з рибою, розгорнути шви і помістити рибу назад у духовку на 10-15 хвилин для того, щоб зверху утворилася красива золотиста скоринка.
Готову рибу дістати з духовки.
Звільнити від фольги і перекласти на тарілку, прикрасити зеленню і зробити сіточку з майонезу; для святкового столу рибу розрізати на порційні шматки на тарілці, в розрізи вставити півкільця лимона, а в ротик оливку.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салата курица в перьях.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта киевский. Воздушный торт с малиной.
Новогодние рецепты блюда. Новогоднее меню блюда рецепты.
Рецепт закуски рафаэлло из крабовыхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты для пекарни: рецепт праздничных блюд. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter