Скумбрія з овочами
646
інгредієнти:
- Скумбрія свіжа 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Перець
Відрізати голову у риби, видалити нутрощі. Промити добре.
Порізати тонко: баклажан, моркву, помідор, цибулю, лимон.
Рибу посолити, поперчити всередині, нафарширувати: цибулею, помідором, баклажаном, морквою, зверху покласти часточки лимона.
На деко постелити фольгу, покласти рибу і поставити в духовку на 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Кухня с юлией высоцкой смотреть онлайнО суши и блюдах японской кухни
Рецепты салатов на любой вкус - рецепты салатов с фото.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі