Скумбрія відварена
- Скумбрія 500 г
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Лимон (лимонна кислота)
- Кріп 1 пуч.
- Перець духмяний (горошком)
- Гвоздика 2 шт.
- Лист лавровий 2 шт.
- Приправа овочева 1 ст.л.
- Приправа для риби 1 ст.л.
- Сіль
- Каперси 10 шт.
- Вершки (жирні) 70 мл
- Сир плавлений
- Перець чорний мелений
Скумбрію помити, випатрати. Видалити зябра.
Укласти на дно каструлі. Залити водою, щоб вона покривала рибку.
Цибулину розрізати на чотири частини. Помідор надрізати хрестиком. Морквину на чотири частини. Додати у бульйон. Додати перець горошком, гвоздику, лавровий лист.
Закип'ятити, зробити маленький вогонь.
Дати покипіти хвилин 10.
Додати пучок кропу, сіль, приправу для риби та овочеву приправу. Додати половину лимона (або трохи лимонної кислоти).
Дати покипіти ще 10 хвилин.
Соус.
У сотейнику розігріти вершки, розвести у них плавлений сир. Каперси нарізати, додати в соус, поперчити.
Рецепты блюд из рыбыКулинарные рецепты. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Духовые шкафы: семга запеченная с картофелем в духовке.
recepti.biz Кулинарно-домашний сайт
www.recepti.biz.uaРитуальные венки
Арахисовая паста низкая цена - ореховая паста рецепт. Рецепты тортов на любой вкус.
Купить тыкву: как приготовить пирог из тыквы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Эспрессо кофе это какоеэспрессо
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter