Скумбрія «Вершкова»
- Скумбрія свіжа 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Овочі асорті (заморожена суміш овочів) 0.5 скл.
- Печериці 100 г
- Сир твердий 70 г
- Вершки 20% 100 мл
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Перець чорний
- Сіль
Випатрати рибу через спину.
Від голови до хвоста, вздовж однієї сторони спинного плавця, гострим ножем зробити надріз. За глибиною лезо повинно входити до реберних кісток.
Потім зробити другий надріз, паралельно першому, тільки з іншого боку спинного плавця.
Потім акуратно ножицями перекусити хребет біля голови і хвоста і акуратно вийняти хребетну кістку.
Потім прибрати кишки.
Вишкребти чорну плівку. Реберні кістки акуратно вийняти.
Видалити зябра.
Випатрану скумбрію посолити, поперчити, скропити соком лимона зовні і зсередини, залишити маринуватися.
Цибулю порізати і обсмажити на вершковому маслі.
Додати овочеву суміш, посолити, поперчити і довести до готовності овочів.
Гриби порізати і обсмажити до готовності, не забуваючи посолити і поперчити.
Гриби і овочі змішати, додати посічену свіжу зелень.
Дістати промариновану тушку.
Укласти на черевце рибку на лист (змастити олією або прокласти папером), з боку хвостика заколоти парочками зубочисток, щоб прийняла рибка форму човна. Наповнити підготовленим фаршем.
Сир натерти на крупній тертці і викласти поверх овочів.
Все це залити вершками і відправити в духовку на 25-30 хвилин при 180 градусах.
Краще, щоб тушка щільно лежала у формі.
Дістати, прикрасити, гарнірувати свіжими овочами і зеленню.
Печеня по домашньому рецепти через мясорубкупеченя по домашньому
Поилки для домашней птицы - салат с курицей. Рецепты на праздничный стол.
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Хотите приготовить салат? Поможем: рецепты салатов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Аюрведические добавки из Индии - диетолог светлана фус сайт.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter