Скумбрія у вершковому соусі із тушкованими грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1040 Скумбрія у вершковому соусі із тушкованими грибами
Фото - Скумбрія у вершковому соусі із тушкованими грибами
інгредієнти:
  • Скумбрія (філе) 500 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Вершки 50 г
  • Вода 400 г
  • Лимон (сік)
  • Борошно 1 скл.
  • Печериці (свіжі) 200 г
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Сіль
  • Перець

Рибку посолити, поперчити, приправити соком лимона і хвилин на 5 залишити.

Нарізати печериці і тушкувати до готовності.

Обсмажити на вершковому маслі скумбрію з двох сторін.

Борошно злегка підсмажити до горіхового аромату на вершковому маслі, розвести водою (можна рибною юшкою) і довести до кипіння. Якщо маса вийшла з грудочками від борошна, її потрібно процідити. До отриманого соусу додати спеції і лимонний сік. Окремо збити жовток із вершками. Перелити у першу миску і перемішати.

Рибу покласти у форму, залити соусом і з боків викласти печериці.

Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы. Избавьтесь от варикоза навсегда.

Рецепт салата с фетойПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте

Выращивание перепелов на мясо - перепела жареные.

Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Продукты для азиатской кухни: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.

Салати з майонезом всяк рзнсалати з майонезом

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter