Скумбрія у вершковому соусі із тушкованими грибами
- Скумбрія (філе) 500 г
- Масло вершкове 100 г
- Вершки 50 г
- Вода 400 г
- Лимон (сік)
- Борошно 1 скл.
- Печериці (свіжі) 200 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Сіль
- Перець
Рибку посолити, поперчити, приправити соком лимона і хвилин на 5 залишити.
Нарізати печериці і тушкувати до готовності.
Обсмажити на вершковому маслі скумбрію з двох сторін.
Борошно злегка підсмажити до горіхового аромату на вершковому маслі, розвести водою (можна рибною юшкою) і довести до кипіння. Якщо маса вийшла з грудочками від борошна, її потрібно процідити. До отриманого соусу додати спеції і лимонний сік. Окремо збити жовток із вершками. Перелити у першу миску і перемішати.
Рибу покласти у форму, залити соусом і з боків викласти печериці.
Настоящий суп харчо с фото: рецепты приготовления шубы. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рецепт салата с фетойПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Выращивание перепелов на мясо - перепела жареные.
Рецепты салатов из креветок с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Продукты для азиатской кухни: как правильно приготовить соус бешамель. Как правильно приготовить.
Салати з майонезом всяк рзнсалати з майонезом
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт крем заварной. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter