Скумбрія у лаврах
- Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
- Лавровий лист 28 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Приправа (сухі коренеплоди і зелень)
- Сік лимона 1 шт.
- Сіль
Рибку випатрати. Голову залишити. Приготувати лавровий лист, приправу, лимон і цибулю.
Ікру покласти у кожну скумбрію. Заправити приправою, цибулею і вичавити сік із лимона усередину риби і зовні.
Лавровий лист розкласти по всій довжині скумбрії і зверху. Потім щільно загорнути у фольгу.
Покласти скумбрію у вже розігріту духовку на 15 хвилин при температурі 200 градусів. Вийняти деко з рибою і відкрити зверху фольгу. Потім знову помістити рибу в духовку при температурі 150 градусів на 10 хвилин.
Готову скумбрію звільнити від фольги, голову прибрати і можна подавати на стіл з картоплею і цибулею пореєм.
Салат с жареными грибами и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с чипсами и Курицей. Рецепт салата Курица.
Эксклюзивные торты без выпечки тут
Окрошка на воде с майонезомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Салаты с консервойКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
www.recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с сыром
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter