Скумбрія у фользі для гурманів
- Скумбрія (жирна) 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Майонез (Провансаль) 100 г
- Сметана (15% жирності) 100 г
- Спеції (для картоплі, для риби) 1 упак.
- Сіль
Скумбрію розморозити, відокремити м'ясо від кісток, шкіри та нутрощів.
Картоплю очистити, порізати кільцями товщиною в 1-1,5 см, викласти на фольгу.
Приготувати заправку для картоплі: змішати майонез і сметану, додати спеції для картоплі.
Залити сумішшю картоплю.
Скумбрію порізати і викласти шаром зверху. Потім порізати лимон і викласти на скумбрію, рибку посолити і посипати спеціями для риби.
Загорнути фольгу так, щоб риба була повністю закутана. Поставити у заздалегідь розігріту духовку на 1 годину 10 хвилин при температурі в 180 градусів.
Рибку подавати гарячою.
Как приготовить летний салат - мясные салаты с грибами.
Интересные названия блюд Украинской кухни. Влияние религии на Украинскую кухню.
ЗдесьПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter