Скумбрія солона або слабосолона
664
інгредієнти:
- Скумбрія 1 кг
- Сіль 1 скл.
- Цукор 0.5 скл.
- Перець мелений 1 ч.л.
- Лавровий лист 6 шт.
На 1 кг риби приготувати суміш: 1 склянку кухонної солі; 0,5 склянки цукру, 1 ч. л. меленого перцю (можна трохи змішати з червоним); 5-6 листочків подрібненого лаврового листа.
Рибку розрізати уздовж навпіл і укласти у будь-яку зручну посудину.
Укласти наступним чином: лускою донизу, на розрізану частину накласти суміш, після того як з'явиться перший ряд, закрити його поліетиленом, укласти наступний ряд і так до кінця.
Після того як закінчиться риба для укладання, закрити усe і накласти вантаж. Бажано дати постояти рибці два-три дні.
Подавати із картоплею.
Штрудель-яблочный пирог. Яблочный штрудель.
Кулинарные порталы сайты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі