Скумбрія по-швидкому
- Скумбрія (свіжоморожена) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир 50 г
- Майoнез 3 ст.л.
- Кислота лимонна
- Спеції (сіль, перець)
Очистити рибку від нутрощів і голови.
Промити і нарізати великими шматочками в 1,5 см завтовшки. Посипати сіллю і перцем.
Дві цибулини подрібнити.
Лимонну кислоту змішати з майонезом, додати цибулю і отриманою масою натерти рибку.
Викласти у форму, застелену фольгою.
Сир натерти на крупній тертці і посипати ним рибу.
Загорнувши фольгу, відправити скумбрію у попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин, потім відкрити від фольги і дати ще 10 хвилин підсмажитися.
Первые кадры: первые блюда рецепт с фото. Рецепты приготовления блюд.
Закваски для йогурта Yogurton - как в домашних условиях приготовить йогурт.
Танцы-повторялки для детей - праздничные салаты к новому году. Праздничные салаты.
Оладьи тыквенные на кефиреоладьи тыквенные
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Рестораны американской кухни. Американская кухня скачать.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter