Скумбрія підкопчена по-домашньому
- Скумбрія свіжоморожена 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Петрушка
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Лавровий лист 10 шт.
- Спеції (для риби)
- Сіль
- Дим рідкий 2 ст.л.
- Олія рослинна 100 г
- Чай міцний 1 скл.
Скумбрію помити, видалити голову, нутрощі і хвіст, помити, порізати на шматочки. Цибулю порізати кільцями, половину використати для маринаду.
Маринад: цибуля, порізаний лимон, сіль, спеції. Замаринувати рибку на 30 хв.
У каструльку на дно укласти другу частину цибулі, потім рибку з маринаду, лаврове листя, маринад і зверху гілочки петрушки. Зверху полити олією, чаєм і додати рідкий дим. Готувати на маленькому вогні 2 години. Подавати з картопляним пюре.
Кексы с грушей рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты французские десертыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
http://recepti.biz.ua сайт кулька спб
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепты юлии высоцкой выпечка.
http://recepti.biz.ua как приготовить салат мимоза
Рецепт суп чанахи здесь
Приготовление домашнего майонеза. Домашний майонез рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter