Скумбрія підкопчена по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
822 Скумбрія підкопчена по-домашньому
Фото - Скумбрія підкопчена по-домашньому
інгредієнти:
  • Скумбрія свіжоморожена 2 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Петрушка
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Лавровий лист 10 шт.
  • Спеції (для риби)
  • Сіль
  • Дим рідкий 2 ст.л.
  • Олія рослинна 100 г
  • Чай міцний 1 скл.

Скумбрія подкопчeнная по-домашньому інгредієнти Скумбрію помити, видалити голову, нутрощі і хвіст, помити, порізати на шматочки. Цибулю порізати кільцями, половину використати для маринаду.

Маринад: цибуля, порізаний лимон, сіль, спеції. Замаринувати рибку на 30 хв.

Скумбрія подкопчeнная по-домашньому У каструльку на дно укласти другу частину цибулі, потім рибку з маринаду, лаврове листя, маринад і зверху гілочки петрушки. Зверху полити олією, чаєм і додати рідкий дим. Готувати на маленькому вогні 2 години. Подавати з картопляним пюре.

Кексы с грушей рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты французские десертыЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

http://recepti.biz.ua сайт кулька спб

Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Рецепты юлии высоцкой выпечка.

http://recepti.biz.ua как приготовить салат мимоза

Рецепт суп чанахи здесь

Приготовление домашнего майонеза. Домашний майонез рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter