Скумбрія і Форель-гриль
- Скумбрія (свіжа) 6 шт.
- Форель (свіжа) 2 шт.
- Лайм (лимон) 1 шт.
- Цедра лимона 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ч.л.
- Кмин свіжий
- Перець гострий (зелений)
- Імбир (корінь)
- Сіль
Рибу почистити, форель очистити від луски.
Голови відрізати.
Приготувати продукти для маринаду.
Гострий перець, імбир дрібно нарізати. Цедру лимона натерти на тертці.
Кілька гілочок кмину подрібнити руками.
Маринад: 2-3 ст. л. оливкової олії + сік одного лайма (або 0,5 лимона) + 1 ч. л. соєвого соусу + зелений гострий перець + імбир + цедра лимона + кмин.
Добре перемішати. Маринад готовий.
Рибу з усіх боків добре намазати сіллю, потім маринадом.
Викласти у миску і полити маринадом, що залишився (якщо залишився).
Поставити на годину у холодильник.
Смажити рибку з кожної сторони по 10-15 хв.
Готовим со вкусом: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua Куриный рулет Трио
Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни
Кулинарный сайтыКопилка кулинарных рецептов
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter