Скумбрія і Форель-гриль

ДРУГІ СТРАВИ
686 Скумбрія і Форель-гриль
Фото - Скумбрія і Форель-гриль
інгредієнти:
  • Скумбрія (свіжа) 6 шт.
  • Форель (свіжа) 2 шт.
  • Лайм (лимон) 1 шт.
  • Цедра лимона 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Соєвий соус 1 ч.л.
  • Кмин свіжий
  • Перець гострий (зелений)
  • Імбир (корінь)
  • Сіль

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти інгредієнти

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Рибу почистити, форель очистити від луски.

Голови відрізати.

фото Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Приготувати продукти для маринаду.

Гострий перець, імбир дрібно нарізати. Цедру лимона натерти на тертці.

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Скумбрія Кілька гілочок кмину подрібнити руками.

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Форель Маринад: 2-3 ст. л. оливкової олії + сік одного лайма (або 0,5 лимона) + 1 ч. л. соєвого соусу + зелений гострий перець + імбир + цедра лимона + кмин.

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Лайм Добре перемішати. Маринад готовий.

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Цедра лимона Рибу з усіх боків добре намазати сіллю, потім маринадом.

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Маслоолівковое Викласти у миску і полити маринадом, що залишився (якщо залишився).

Поставити на годину у холодильник. 

Смажити рибку з кожної сторони по 10-15 хв. 

 

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Чебрець

Скумбрія-і Форель-гриль: за і проти Перець гострий

 

 

 

 

Готовим со вкусом: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

http://recepti.biz.ua Куриный рулет Трио

Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни

Кулинарный сайтыКопилка кулинарных рецептов

recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter