Скумбрія гірчична
- Скумбрія (свіжа) 2 шт.
- Гірчиця 4 ст.л.
- Лимон 1 шт.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
Тушки скумбрії очистити і ретельно вимити (особливо всередині). Маринад. Змішати гірчицю зі спеціями і з пропущеним через прес часником. Обмазати тушки маринадом (особливо всередині), за бажанням покласти часточки лимона в черевце і залишити маринуватися. Чим довше рибка постоїть - тим смачніше вона буде.
Узяти фольгу в два рази довше риби, рибу покласти посередині, скрутити, а кінці загорнути під неї, щоб риба лежала на подвійній порції фольги.
Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці рівно 40 хвилин. Подавати з овочами і лимоном.
Рецепты греческой кухни с фотоРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кексы в магазине Rozetka: кекс без масла и маргарина. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с языка.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter