Скумбрія, фарширована овочами
853
інгредієнти:
- Скумбрія 1 шт.
- Асорті овочеве 300 г
- Сіль
- Вершки (жирні) 30 г
- Сир твердий 50 г
- Олія рослинна 50 г
- Перець чорний (мелений)
На спинці тушки скумбрії зробити два надрізи з обох сторін хребця.
Потім обрізати хребець біля основи голови і біля хвоста. Вийняти хребет разом із ребрами і нутрощами.
Вийде своєрідний "човник".
Біля голови поставити зубочистку, щоб не закривалася тушка.
На сковорідці обсмажити до готовності овочеве асорті на олії.
Посолити й поперчити рибу.
Викласти овочі у "човник".
Потім полити отриману фаршировану скумбрію вершками і покрити шаром тертого сиру.
Запікати в духовці до готовності риби 20-25 хвилин.
Салати з маринованими грибами куркоюсалати з маринованими грибами
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото. Очень вкусные быстрые блины.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі