Скумбрія фарширована, без кісток
 
		
				
				
				
				
		
- Скумбрія 1 шт.
- Сіль
- Спеції (перці чорний, червоний, паприка, спеції для риби)
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сметанa 4 ст.л.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце варене 1 шт.
- Сир твердий 150 г
- Кріп
- Петрушка
- Базилік (орегано, майоран)
 Скумбрію помити, відрізати голову, випатрати.
 Скумбрію помити, відрізати голову, випатрати.
Тушку покласти на животик, розпластавши бічні сторони.
Натиснути рукою на спину і придавити.
Хребет і кістки самі вискочать.
 Перевернути і акуратно прибрати кістки, про всяк випадок перевірити наявність залишених кісток і якщо є, прибрати і їх.
 Перевернути і акуратно прибрати кістки, про всяк випадок перевірити наявність залишених кісток і якщо є, прибрати і їх.
 Потім зняти верхню плівку. Потрібно підчепити з краю і руками тихесенько зняти.
 Потім зняти верхню плівку. Потрібно підчепити з краю і руками тихесенько зняти.
 Випатране філе покласти на спину, посолити, поперчити, посипати спеціями і травами, скропити соком лимона, олією, трохи втерти у м'ясо, накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин.
 Випатране філе покласти на спину, посолити, поперчити, посипати спеціями і травами, скропити соком лимона, олією, трохи втерти у м'ясо, накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин.
 Начинка.
 Начинка.
Цибулю і гриби обсмажити.
Варене яйце порізати уздовж на пластинки.
Від сиру відрізати кілька скибочок, решту натерти на крупній тертці, додати 3-5 ст. л. сметани, можна і більше, залежно від жирності, додати частину порізаної свіжої зелені, перемішати.
 Замариновану тушку розкласти, змастити 1-2 ст. л. сметани, посипати свіжою зеленню, викласти кілька пластинок сиру.
 Замариновану тушку розкласти, змастити 1-2 ст. л. сметани, посипати свіжою зеленню, викласти кілька пластинок сиру.
 Поверх сиру, на одну половину риби, викласти частину грибів.
 Поверх сиру, на одну половину риби, викласти частину грибів.
 На гриби викласти порізане яйце.
 На гриби викласти порізане яйце.
 На яйце викласти частину, грибів з цибулею, що залишилася.
 На яйце викласти частину, грибів з цибулею, що залишилася.
Накрити начинку вільною половинкою скумбрії.
 Зверху викласти натертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
 Зверху викласти натертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
Поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин, при 180-200 градусах.
Рождественская выпечка рецепты с пошаговымВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

