Скумбрія фарширована, без кісток
- Скумбрія 1 шт.
- Сіль
- Спеції (перці чорний, червоний, паприка, спеції для риби)
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сметанa 4 ст.л.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце варене 1 шт.
- Сир твердий 150 г
- Кріп
- Петрушка
- Базилік (орегано, майоран)
Скумбрію помити, відрізати голову, випатрати.
Тушку покласти на животик, розпластавши бічні сторони.
Натиснути рукою на спину і придавити.
Хребет і кістки самі вискочать.
Перевернути і акуратно прибрати кістки, про всяк випадок перевірити наявність залишених кісток і якщо є, прибрати і їх.
Потім зняти верхню плівку. Потрібно підчепити з краю і руками тихесенько зняти.
Випатране філе покласти на спину, посолити, поперчити, посипати спеціями і травами, скропити соком лимона, олією, трохи втерти у м'ясо, накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин.
Начинка.
Цибулю і гриби обсмажити.
Варене яйце порізати уздовж на пластинки.
Від сиру відрізати кілька скибочок, решту натерти на крупній тертці, додати 3-5 ст. л. сметани, можна і більше, залежно від жирності, додати частину порізаної свіжої зелені, перемішати.
Замариновану тушку розкласти, змастити 1-2 ст. л. сметани, посипати свіжою зеленню, викласти кілька пластинок сиру.
Поверх сиру, на одну половину риби, викласти частину грибів.
На гриби викласти порізане яйце.
На яйце викласти частину, грибів з цибулею, що залишилася.
Накрити начинку вільною половинкою скумбрії.
Зверху викласти натертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.
Поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин, при 180-200 градусах.
Рождественская выпечка рецепты с пошаговымВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет
www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter