Скумбрія фарширована, без кісток

ДРУГІ СТРАВИ
842 Скумбрія фарширована, без кісток
Фото - Скумбрія фарширована, без кісток
інгредієнти:
  • Скумбрія 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції (перці чорний, червоний, паприка, спеції для риби)
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Сметанa 4 ст.л.
  • Печериці (свіжі) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце варене 1 шт.
  • Сир твердий 150 г
  • Кріп
  • Петрушка
  • Базилік (орегано, майоран)

Скумбрія фарширована, без кісток інгредієнти Скумбрію помити, відрізати голову, випатрати.

Тушку покласти на животик, розпластавши бічні сторони.

Натиснути рукою на спину і придавити.

Хребет і кістки самі вискочать.

Скумбрія фарширована, без кісток Перевернути і акуратно прибрати кістки, про всяк випадок перевірити наявність залишених кісток і якщо є, прибрати і їх.

фото Скумбрія фарширована, без кісток Потім зняти верхню плівку. Потрібно підчепити з краю і руками тихесенько зняти.

Скумбрія фарширована, без кісток Скумбрія Випатране філе покласти на спину, посолити, поперчити, посипати спеціями і травами, скропити соком лимона, олією, трохи втерти у м'ясо, накрити плівкою і прибрати в холодильник на пару годин.

Скумбрія фарширована, без кісток Сіль Начинка.

Цибулю і гриби обсмажити.

Варене яйце порізати уздовж на пластинки.

Від сиру відрізати кілька скибочок, решту натерти на крупній тертці, додати 3-5 ст. л. сметани, можна і більше, залежно від жирності, додати частину порізаної свіжої зелені, перемішати.

Скумбрія фарширована, без кісток Спеції Замариновану тушку розкласти, змастити 1-2 ст. л. сметани, посипати свіжою зеленню, викласти кілька пластинок сиру.

Скумбрія фарширована, без кісток Сік лимонний Поверх сиру, на одну половину риби, викласти частину грибів.

Скумбрія фарширована, без кісток Масло рослинне На гриби викласти порізане яйце.

Скумбрія фарширована, без кісток Сметана На яйце викласти частину, грибів з цибулею, що залишилася.

Накрити начинку вільною половинкою скумбрії.

Скумбрія фарширована, без кісток Печериці Зверху викласти натертий сир, змішаний зі сметаною і зеленню.

Поставити в розігріту духовку на 25-30 хвилин, при 180-200 градусах.

Рождественская выпечка рецепты с пошаговымВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.

Кулинарные рецепты праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет

www.recepti.biz.ua рецепт салата из лапши и морепродуктов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter