Скромний обід
- Риба (морожена) 600 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Капуста білоголова 0.5 шт.
- Капуста квашена (лимонний сік) 2 ст.л.
- Манна крупа 2 ст.л.
- Соняшникова олія
Дві середні морквини натерти, обсмажити на олії.
Середню цибулину нарізати кільцями, обсмажити злегка. Рибу нарізати шматочками й обсмажити. Все скласти у каструльку, додати 2 ст. л. кетчупу, бажано солодкуватого, і тушкувати. Смажити все на соняшниковій олії не засмажуючи. Капусту нашаткувати, посолити, перетерти і відставити. Сковороду розжарити, полити олією, покласти капусту в сковороду і злегка підсмажити. Додати квашену капусту (1 ст. л. лимонного соку). Перемішати і смажити до напівготовності. Посипати манкою, підсмажити, перемішати. Щe раз посипати манкою, перемішати і досмажити.
Салат вкуснятина с черносливомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта киевский. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепт торта медовик со сметанным кремомКулинарные рецепты
Фотографии салатов - рецепты салатов с креветками с фотографиями.
Рецепты Выпечки - украинская выпечка рецепты с фото.
Рецепт салата мимоза с сырок. Рецепты салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter