Сковорода
- Гриби (печериці свіжі) 0.5 кг
- Філе куряче 0.4 кг
- Морква 0.2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 1 скл.
- Олія рослинна
- Приправа "Мівіна"
- Базилік сушений
- Сіль
- Перець
- Цукор
- Сир тертий
- Перець болгарський
Нарізаємо цибулю.
Нарізаємо кубиками філе курки.
Ріжемо гриби не дуже дрібно, в 3 рази більше, ніж м'ясо.
Нарізаємо моркву (можна на тертці).
Ставимо на великий вогонь сковороду, додаємо олії і добре розігріваємо. На гарячу сковороду кладемо м'ясо і злегка помішуємо. На це йде хвилини 3. Присипати приправою "Мівіна".
Як тільки м'ясо побіліло, додаємо цибулю. Протушкувати хвилини 1,5, час від часу помішуючи.
Додати моркву.
Протушкувати ще 3 хвилини.
Додати гриби.
Накрити кришкою і готувати 4 хвилини.
Додати сметану, перемішати і зменшити газ на середній вогонь.
Готувати 3 хвилини.
Після чого злити рідину через сито в інший посуд.
Поставити рідину на маленький вогонь.
Додати сушений базилік, сіль, перець, дрібку цукру і тертий сир. Постійно помішувати. Після розчинення сиру суміш вилити назад у сковороду.
Зверху покласти дрібно нарізаний болгарський перець, прикрасити листям базиліка.
http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Купить Печенье - печенье из творога розочки.
Мультиварка Philips: рецепты салатов с фото. Хотите приготовить салат? Поможем.
Фасолевый соус, почти как майонез. Салат Баклажан в майонезе.
Пасха рецепт и фото. Рецепт пасхи.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter