Скибочки ніжного курячого філе із горіхами кешью
- Грудка куряча 2 шт.
- Горіхи кешью 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лайм (сік) 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Соус соєвий 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова
- Вино біле сухе 3 ст.л.
Філе грудки без шкіри помити.
Нарізати невеликими смужками.
Покласти філе у глибоку тарілку або маленьку каструльку. Поперчити, додати оливкову олію (1 ст. л.), сік половинки лайма (лимона) і соєвий соус. Перемішати, накрити кришкою і залишити хвилин на 20.
У сковороду налити оливкову олію і покласти у неї нарізаний часник.
Обсмажити трохи і додати нарізану цибулю.
Сильно засмажувати не потрібно.
Покласти горіхи. Посолити й обсмажити ще кілька хвилин.
Перекласти лопаткою у тарілку.
У цій же сковороді обсмажити філе до золотистої скоринки на сильному вогні.
Коли філе підрум'яниться, додати суміш горіхів та цибулі із часником. Перемішати. Додати біле сухе вино. І випарити хвилин 10-15.
Вимкнути вогонь і накрити кришкою. Залишити хвилин на п'ять.
Продажа малайзийских столов - праздничные новогодние блюда. Туристические путевки.
Салаты с фотоКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Кулинарные рецепты от Tramontina: тайская кухня рецепты салатов. Как приготовить летний салат.
Безумно вкусные рецепты блюд - рецепт крем заварной. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter