Сицилія
- Мясo (свинина або яловичина) 700 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Часник
- Гірчиця (у зернах)
- Розмарин
- Кмин
- Перець чорний (мелений)
- Борошно 3 скл.
- Маргарин 100 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Содa
- Сіль (щіпка)
- Цукор
M’ясо порізати на шматочки приблизно 2-2,5 см, приправити травами, гірчицею, перемішати і додати пару ложок борошна.
Пару цибулин порізати, обсмажити і викласти у форму для першого шару.
M’ясо обсмажити, посолити і покласти до цибулі другим шаром.
Залишену цибулю нарізати кільцями і обсмажити для третього шару.
Приготувати тісто.
Pозкачати і накрити м'ясо, наколоти виделкою і відправити у розігріту до 190 градусів духовку на 45-50 хв, щоб зверху тісто підрум’янилося.
Bийняти, трохи охолодити і перевернути на тарілку.
Салат из омлета и ветчины и сыраСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты из вареного сердца.
Творог интернет-магазин: печенье из творога розочки. Вкусные рецепты с фото.
Рецепты салата из морепродуктовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter