Сицилійський картопляний пиріг
- Картопля - 1.5 кг
- Бекон - 200 г
- Молокo - 250 мл
- Масло вершкове - 100 г
- Яйце - 4 шт
- Часник - 2 зуб.
- Пармезан - 200 г
- Ковбаса (салямі) - 100 г
- Моцарелла - 150 г
- Сухарі панірувальні - 50 г
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Перець чорний
Картоплю очистити, відварити.
Салямі і бекон нарізати дрібними кубиками.
Бекон обсмажити на олії до золотистого кольору.
Нарізати моцарелу кубиками. Так само подрібнити цибулю, натерти пармезан.
З картоплі, вершкового масла, молока, яєць замісити пюре.
Додати всі інші інгредієнти: салямі, бекон, сири, цибулю, спеції.
Форму змастити жиром, обсипати сухарями.
Викласти картопляну масу, знову посипати сухарями. Випікати при температурі 190 градусів 1 годину.
Сицилійський. картопляний пиріг. готовий.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепти святкових закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Картинки футбольный клуб Спартак Москва www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты Для Мультиварки.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото - плов рецепт приготовления. Настоящий суп харчо с фото.
Как приготовить летний салат - салаты с морепродуктов рецепты. Рецепты Приготовления.
Рецепты пудингов для детейКулинарные рецепты
Рецепт пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter