Ситно-сирна картопля
- Картопля
- М´ясо (курка, свинина) 700 г
- Морква (велика) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 350 г
- Сметана (вершки або майонез) 400 г
- Масло вершкове 100 г
- Олія рослинна
- Сіль
Помити, очистити моркву і цибулю.
Нарізати все середніми кубиками.
Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Те ж саме зробити із картоплею.
Нарізати м'ясо кубиками.
Потім обсмажити м'ясо до готовності.
Все перемішати і додати спеції.
Натерти стінки горщиків часником і до половини наповнити овочами і м'ясом. Зверху натерти половину сиру.
Потім залити сметаною (або вершками, майонезом), сметану використовувати не всю, а лише половину.
Заповнити горщики доверху, притрусити сиром, залити сметаною (вершками або майонезом).
Зверху покласти шматочок вершкового масла.
Відправити горщики у розігріту духовку на 1 годину.
Рецепты капусты пелюсткиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты новогодних блюд. Вегетарианские рецепты.
Чанахи рецепт приготуванняСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter